L’actor britànic Hugh Grant, protagonista de clàssics com “Notting Hill” i “Quatre noces i un funeral”, va dir estar a favor dels matrimonis entre persones del mateix sexe, encara que va admetre que ell mai es casaria.

Grant, de 52 anys i que en el passat va tenir relacions sentimentals amb l’actriu Elizabeth Hurley i l’aristòcrata Jemima Khan, va afirmar que la seva pròpia vida amorosa demostra que no és un simpatitzant del matrimoni.

“No sóc un gran creient del matrimoni, crec que la meva pròpia biografia és fidel testimoni. Però sí que crec que l’amor ha de ser igual per a tots “, ha afegit l’actor en un missatge de vídeo a favor de la campanya Out4Marriage, que fa activisme pel matrimoni igualitari.

Grant, que l’any passat va ser pare d’un nadó després de mantenir un breu romanç amb una actriu xinesa, va afegir: “Crec que tots haurien de tenir els mateixos drets”.

“Si un es vol casar, sigui gai, heterosexual, transsexual o el que sigui, hauria definitivament poder fer-ho”, va sostenir l’estrella.

  Altres celebritats britàniques que també van donar la seva aprovació al matrimoni igualitari van ser l’empresari Richard Branson, propietari de l’empresa Virgin, els integrants de la banda pop The Saturdays i l’actriu i cantant Paloma Faith.