Joan Igual és president d’ACEGAL, l’Associació catalana per a empreses i professionals de la comunitat GLBT, que va substituir el seu predecessor en el càrrec David Martí. L’empresari gai ens parla en aquesta entrevista del perfil de les empreses amb serveis destinats al col·lectiu LGTB, però també de la necessitat de fer pedagogia entre la totalitat de les empreses perquè en sigui conscients que entre el seu públic també hi ha la variable d’orientació sexual i per tant de la visibilitat LGTB en el sector empresarial. ACEGAL, també ha estat la impulsora des de 2009 del Pride de Barcelona i de diverses iniciatives vinculades al turisme LGTB.

 

 

 

Estem a PIMEC i des d’allà estem treballant amb altres empresaris que fins fa poc no estaven acostumats a treballar amb persones LGTB

El treball amb les empreses LGTB al territori és molt important

A ACEGAL hi ha empreses petites, la majoria de menys de 5 treballadors i el sector més important és oci i sobretot a Barcelona