Jordi Valls: “Entre els cristians de base la majoria de parròquies són...

Jordi Valls: “Entre els cristians de base la majoria de parròquies són plenament inclusives, homofòbiques ho són les jerarquies ancorades en una filosofia medieval”

8518

Jordi Valls és el consiliari de l’Associació de Cristians Lesbianes Gais, Bisexuals i Transexuals (ACGIL), amb més de 20 anys que pretén ser un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes. També s’aborda la normalització i visibilització dels cristians i de les cristianes que estimen persones del seu mateix sexe. ACGIL disposa de d’un servei d’acollida, dinàmiques de grup, activitats lúdiques, eucaristies, pregàries, etc.També desenvolupen activitats de formació entre les quals destaquen debats al voltant de la sexualitat com a vivència espiritual i sobre si hi ha espiritualitat específicament LGTB. Valls també va ser el coordinador del Pla LGTB de l’Ajuntament de Barcelona.