LLuís Farré: “A Amnistia Internacional ens preocupen les retallades en sanitat i...

LLuís Farré: “A Amnistia Internacional ens preocupen les retallades en sanitat i els seus efectes en el col·lectiu LGTB”

7129

Lluís Farré és el portaveu de l’Equip LGTB d’Amnistia Internacional Catalunya que està en funcionament desde principis del 2012. En aquest grup diferents activistes treballen per assolir un sol objectiu que al món no hi haja un sol país on el col·lectiu LGTB siga reprimit, penat o perseguit.
L’activista ens explica com participar a l’entitat i recorda que tot i que a l’Estat espanyol els avenços en els drets del col·lectiu són notables, encara hi ha temes que preocupen l’entitat en aquest sentit com són les retallades en sanitat i els seus efectes en el col·lectiu LGTB.

 

 
 

Amb tot, en l’àmbit internacional queda una gran quantitat de països en els quals hi ha molt a reivindicar. Farré recorda que encara hi ha estats en els quals el simple fet de ser homosexual, lesbiana o transsexual pot comportar la pena de mort: Aràbia Saudí, Iemen, Qatar, Mauritània, alguns estats del nord de Nigèria, Sudan i Iran.

La entrevista va ser realitzada a finals de 2012.

Articles semblants