Idem TV inicia amb aquesta un seguit d’entrevistes als diferents grups LGTB que hi ha al nostre país. L’objectiu és visibilitzar les seves accions i també la diversitat del moviment lgbt.

En primer lloc hem volgut entrevistar a Eugeni Rodríguez, un veterà activista LGTB, portaveu del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (associació LGTB degana de l’Estat i de Catalunya), i impulsor de l’Observatori contra l’Homofòbia. Avui mateix s’ha presentat la darrer memòria de l’Observatori on s’analitza les diferents denúncies rebudes per aquesta plataforma.

 

 

En l’entrevista parlem amb l’Eugeni de l’Informe, però també del FAGC i la seva història i evolució i sobre en quin moment està la reivindicació i el moviment lgbt: si donarem passos enrere en l’actual context polític i de si encara hi ha reivindicacions pendents.