El professor acomiadat per homosexual anirà a judici contra l’escola Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat

M.P.T., el professor que va ser acomiadat de l’escola Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat presumptament per homofòbia, anirà finalment a judici, segons ha fet públic el portaveu de l’Observatori Contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez. Durant el dia d’ahir va tenir lloc l’acte de conciliació en el qual “l’escola ha reconegut l’improcedència del comiat i ha quedat demostrat que el lloc de treball de M.P.T. no s’ha suprimit”, afirma el portaveu. Des de l’Observatori s’informa que el professor portarà a judici a l’escola per vulneració de drets fonamentals que consagra l’article 14 de la Constitució espanyola.

El cas, donat a conèixer públicament per IDEMTV que en una entrevista publicada el passat desembre, ha rebut el suport públic del FAGC i l’Observatori Contra l’ Homofòbia a més dels sindicats UGT i CCOO, així com dels partits polítics: Iniciativa per Catalunya, Esquerra Unida i Alternativa i la Candidatura d’Unitat Popular. En l’entrevista el denunciant assegurava que el centre educatiu, concertat i religiòs, podria haver-lo acomiadat per la seua orientació sexual i que la direcció, que el va avisar en diversos cops que no “encaixava”, era propera al Foro de la Familia.