S’estrena “Cua de Sirena”

S’estrena “Cua de Sirena”

2707

Dijous 30 d’abril a les 18h s’estrena Cua de Sirena, un curtmetratge d’animació Stop-Motion de 8 minuts produït per l’entitat Actuavallès i basat en l’àlbum infantil il·lustrat “Cua de Sirena”.

Després d’un any de producció, s’exhibeix aquest curtmetratge entorn la diversitat i la no discriminació. Cua de Sirena és un curtmetratge que pretén sensibilitzar entorn els estereotips de gènere i la diversitat, així com fomentar el lliure desenvolupament de la identitat i de l’expressió del gènere dels infants i joves per a una protecció efectiva de la igualtat de tracte i oportunitats

El mateix dia de l’estrena es farà un debat amb tot l’equip de producció per a explicar el projecte i realitzar un col·loqui. Posteriorment el curtmetratge estarà disponible online a Youtube (enllaç disponible a partir del dia 30)

Per veure’n l’estrena i el posterior col·loqui cal registrar-se aquí: https://forms.gle/yfG2EfbwUrd3aQb48