L’Enllaç Sitges

L’Enllaç Sitges

L’Associació LGTB Gay Sitges Link es va fundar fa 9 anys, i és la primera associació que té socis i sòcies a Sitges i arreu del món. El seu lema és “L’orgull de crear comunitat” i preten integrar la comunitat LGTBI en el teixit social i associactiu de Sitges.

Amb una vessant fortament social, aquesta entitat cobreix molts àmbits de les necessitats que la comunitat sitgetana i LGTBI requereix, des d’activitats culturals, de l’àmbit de la salut fins a l’assessorament legal i psicològic.

El centre es troba al mig de la zona d’oci de bars i discoteques de Sitges, amb el que aconsegueix una gran visibilitat i tanmateix persones associades.
Dos voluntaris, un d’ells, el president de l’associació, ens expliquen com s’organitza el voluntariat i com es reparteixen les tasques en els diferents àmbits.