La llei pels drets de les persones LGTBI i contra la LGTBfòbia es va aprovar fa un any al Parlament. Una llei avançada, consensuada, reclamada… que va començar ja fa 7 anys el seu camí i finalment va ser aprovada.

El 10 d’octubre del 2014 el col·lectiu LGTB esclatava d’alegria, per fi una llei emparava els nostres drets i combatia la violència física, social i simbòlica contra les persones LGTBI. Però el moviment, un any després denuncia la paràlisi de la llei, la manca d’aplicació de la llei i, per tant, la indefensió del col·lectiu en l’exercici dels drets reconeguts.

A dia d’avui el moviment segueix demanant el desplegament de la llei de forma decidida. Hem tancat una setmana en què recordàvem episodis importants de LGTBfòbia que ens recorden que els nostres drets necessiten protecció per ser exercits. La llei pels drets de les persones LGTBI i contra la LGTBfòbia és una garantia, no pot quedar en paper mullat.

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

2167