Sexe democràtic

Sexe democràtic

Estic fart de l’individualisme i egoisme que trobo en les relacions entre gais del sud d’Europa. Pesa moltíssim l’educació catòlica rebuda, la doble moral i els costums. Influeix encara el “que diran” i no és el mateixa les grans ciutats que a les mitjanes i petites, on les persones lgtb aguanten el pes del control social.

Aquests factors es transformen en unes relacions influïdes per una auto-homofòbia més o menys inconscient.

Exemples en tenim a diari als locals d’ambient i a les xarxes d’Internet. Sexe kleenex a dojo i el primer que arriba a l’orgasme, de vegades, deixa l’altre penjat. Encara sembla existir el mite del “Príncep Blau” total, que si no li agrades a l’altre noi et mira, no conversa, et deixa plantat. En canvi, els gais del nord d’Europa, de forma amical et diuen “No, gràcies”

El caos arriba quan a la sauna o a un lloc de contactes sexuals apareix algú ben dotat. És una batalla per apropiar-se de manera no compartida del gran fruit de la natura. Cops de colze, empentes i trepitjades. De nou, els nòrdics fan el contrari, no es barallen, comparteixen.

Fins i tot encetar una conversa amistosa a un local, sense intenció de lligar, et trobes que l’altre sinó li interesses sexualment, no contesta i marxa del teu costat. Tonteríes. L’amistat als locals d’ambient no sempre cerca el sexe, simplement xerrar i fer coneixences. Els pitjors casos els trobem quan els espais de contacte sexual apareixen colles que fastidien, riuen i fan bromes i desmunten el morbo del lloc. Aquesta manca de respecte és fruit d’aquesta auto homofòbia llatina. Queda molt per fer per respectar-nos.

 

Jordi Lozano González, més conegut com Jordi Petit, va entrar al Front d’Alliberament Gai de Catalunya (associació LGTB degana de l’Estat i de Catalunya), i va impulsar en els anys vuitanta l’entitat que avui coneixem com a Coordinadora Gai-Lesbiana (CGL) de la qual és president honorífic en l’actualitat.

També va ser secretari general de la International Lesbian and Gay Association (ILGA) entre 1995 i 1999. Ha estat Creu de Sant Jordi i autor del llibres “25 años más: una perspectiva sobre el pasado, el presente y futuro del movimiento de gays, lesbianas, bisexuales y transexuales” i “Vidas del arco iris”. Petit analitza per nosaltres el passat, present i futur del moviment lgbt tant des d’un punt de vista polític, com social.