El Festival de Cinema LGTB de Barcelona acull l’estrena europea del darrer...

El Festival de Cinema LGTB de Barcelona acull l’estrena europea del darrer film de Ventura Pons

4162

El reconegut director de cinema Ventura Pons ha apostat pel Festival Internacional de Cinema LGTB de Barcelona i per la Filmoteca de Catalunya per fer l’estrena europea del seu darrer film, el documental “Ignasi M.”

Una proposta que va nèixer a partir del coneixement mutu que es tenien director i protagonista del documental. Un documental que aborda molts temes d’actualitat com ara el nacionalisme català, la crisi, les relacions familiars i de parella i que s’estrenarà als cinemes comercials a finals de gener de l’any vinent.

 

 

D’altra banda, el Festival Internacional de Cinema LGTB de Barcelona, que va per la seua tretzena edició i que finalitza el 27 d’octubre, està plenament consolidat quant a públic i repercussió, sent un dels referents de la ciutat en l’àmbit de cinema LGTB. L’any passat ja va poder penjar el cartell d’entrades exhaurides i esperen repetir el mateix èxit en la present edició. Ha rebut més de 480 candidatures i compten amb curtmetratges de més de 22 països.

A més de la primicia del documental de Pons, el Festival compta amb la presentació el 24 d’octubre del film “Del lado del verano” d’Antonia San Juan com a directora i actriu que opta al Premi Diversitat.

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

3487
res a amagar d'anna boluda

7099