Raúl Portero: “Les editorials generalistes no estan interessades en històries LGTB perquè...

Raúl Portero: “Les editorials generalistes no estan interessades en històries LGTB perquè creuen que no es vendrà,tot i que estàs explicant coses que arriben a tothom”

7030

L’escriptor Raúl Portero ha publicat recentment la seva darrera novel·la “Reykjavík Línea 11″ a l’editorial Egales. L’autor, nascut a Terrassa en 1982, va ser premiat amb el Terenci Moix de Novel·la per la seua primera novel·la “La vida que soñamos” en 2009, un guardó que atorga la Fundació Arena. La segona obra va arribar en 2010 amb “La piel gruesa”. A més de novel·les, Portero escriu relats a diferents plataformes i blogs especialitzats, i té el seu propi blog. En aquesta entrevista concedida a IDEMTV ens parla de l’evolució de la seua obra i de la presència de la temàtica LGTB a la literatura i el cinema.