Des de 1995 es porten a terme les Trobades estatals LGTBI de forma anual. Aquest és un espai del moviment per compartir i reflexionar. Enguany a Sitges es portaran a terme les 27enes trobades estatals LGTBI, amb uns quants anys d’història al darrera.

Aquest espai de posta en comú l’organitzen l’àmbit LGTBI de CCOO i el FAGC que ens expliquen els objectius i reivindicacions de les trobades.

Ara per ara les expectatives de participació estan cobertes i les entitats organitzadores , donat que a hores d’ara ja s’han cobert les places previstes, tot i que encara són obertes les inscripcions. En quan a a les expectatives polítiques i de continguts es preveuen grans consensos i un treball estratègic important.

Sitges, serà aquest novembre escenari d’aquestes trobades que volen posar les reivindicacions LGTBI en l’actualitat política i ho farà des del debat de l’estratègia comuna del moviment i amb clares demandes sobre la taula.