El passat 11 de setembre, al marge de polèmiques, va ser una jornada de mobilització histórica a Catalunya. La cadena humana de 400 Km que es va formar va tenir una part LGTB, convocada per la plataforma d’entitats LGTBcat sota el lema “Fem via cap a uns Països Catalans independents i no patriarcals”.

La Plataforma LGTBcat, va cobrir el tram 741 al Parc de la Ciutadella i van envoltar, simbòlicament, la Glorieta de la transsexual Sònia, un dels monuments de la ciutat de Barcelona dedicats a la memòria del col·lectiu LGTB.

 

 

La Plataforma agrupa gran part de les entitats del moviment LGTB, i van voler fer-se presents i visibilitzar la necessitat de lluita contra la LGTBfòbia en un context de mobilització social tan important al nostre país, per garantir que el projecte d’una Catalunya independent, inclogui els drets del col·lectiu LGTB.