La nostra companya de redacció Carme Porta ha estat avui nomenada pel Govern assessora en matèria de polítiques d’igualtat al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
Carme Porta va ser diputada al Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2006, any en què va entrar al Govern de la Generalitat com a Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, àrea des de la que es coordinava el programa per al col·lectiu LGTB (actualment àrea).
Des de jove ha estat activista pels drets del col·lectiu, des del Grup de Lesbianes Feministes primer i després en col·laboració amb altres entitats feministes i LGTB. Fins fa poc formava part de la junta d’IDEMTV. Des de la creació d’IDEMTV la Carme ha estat fent “activisme mediàtic lgtb” com ella mateixa diu, des del nostre mitjà online.
Des d’aquí volem felicitar la nostra companya i desitjar-li encerts. Carme Porta formarà part de l’equip de la Consellera Dolors Bassa, Directora General d’Igualtat.

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

2996