María Khan dirigeix el documental “Vides Transsexuals”. Nadia, Zam, Marta, Tes, Pol i Dani comparteixen els seus punts de vista sobre la transexualitat. Sempre van saber qui eren, però el camí a la felicitat ha estat llarg i diferent per a cadascun i cadascuna.

Hi ha paraules que poden definir a una persona que ha recorregut aquest camí i aquestes paraules no són “trastorn mental” ni “malaltia”.

Si ser feliç significa ser tu mateix, ¿per què existeix la transfòbia?

Premi del jurat al Festival Cinhomo 2012 de Valladolid per:
– Millor documental

Premi del públic al Festival Cinhomo 2012 de Valladolid

Priemios de jurat al Festival Internacional
“Les Gai Cinema Mad” 2011 per:
– Millor documental
– Millor obra espanyola
– Millor direcció

Maria Khan. Nascuda a Bulgària, estudia direcció de cinema a l’escola TAI de Madrid. Comença el seu recorregut cinematogràfic amb diversos documentals LGTB entre ells “Iguals”, “Les Persones Grans LGTB” i el seu darrer treball “Lluitadores”. El seu objectiu és narrar històries amb reflexió social i alhora entretenir i emocionar al públic plantejant problemes d’actualitat.

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

2592