Fa uns dies el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha avalat els Estats de la UE que prohibeixen donar sang a les persones homosexuals, un aval que empara la discriminació.

Sembla que les persones del col·lectiu LGTB som proclius a a les malalties de transmissió sexual, que només ho som les persones LGTB i que el fer de ser heterosexual ja és, en si mateix, garantia de vacuna.

S’obvia, per exemple, el fet que la vacuna contra una malaltia infecciosa greu com és la SIDA, porta anys d’inversió de recerca científica sense resultats encara. S’obvia, també, que en les relacions heterosexuals el risc de transmissió de malalties de transmissió sexual, entre elles també el virus del VIH, és un risc alt i que ha anat en augment el sexe heterosexual sense protecció. S’obvia el que ajuda a amagar la veritat i el que dona arguments a la ignorància.

Es retalla en mitjans sanitaris, no es garanteixen controls sobre la sang donada i s’augmenta l’estigma sobre el col·lectiu. La UE avala, amb aquesta sentència permissiva la discriminació i es manté la ineficàcia en els controls sanitaris.

Una molt mala notícia a les portes del 17 de maig, dia de lluita contra la LGTBfòbia.