Aquest passat diumenge va ser el dia de la visibilitat lèsbica, la mateixa setmana que el dia de l’amor i la cultura a Catalunya. Ser i fer-nos visibles en el com ens estimem, és un acte valent al qual IDEMTV ha volgut posar el seu granet de sorra els darrers anys.
El nostre projecte ha estat, i és, fer visible allò que fa el col·lectiu, crear referents més enllà dels tòpics i donar més informació sobre i per a les persones LGTB des del moviment, des de les experiències personals, des dels llibres, des de les formes de viure, des de la cultura, des de les famílies… ho fem des de la militància, des del voluntariat, amb l’objectiu de caminar cap a la no normativització dels cossos i els amors.
Per això, hem aprofitat la diada de Sant Jordi i de la visibilitat lèsbica per renovar la nostra imatge tot millorant l’accés a la informació. Millorar per informar millor; fer-nos visibles per ser lliures.