Ara ja fa anys –molts per aquelles i aquells que són joves i no ho han viscut de prop- el moviment va fer seu un lema transgressor “La teva por és la seva força”, amb el que volia encoratjar a les persones LGTB a donar la cara, a no amagar-se, a plantar cara a la por a estimar-se.

La LGTBfòbia era molt visible i normalitzada i calia ser visible per combatre-la. A dia d’avui la visibilitat segueix sent una necessitat i una lluita individual i col·lectiva important per aconseguir normalitzar els drets LGTB.
La visibilitat i la denúncia segueixen sent les armes pacífiques que té el col·lectiu al seu abast. Armes que lluiten pel respecte als drets humans i l’exercici igualitari i normalitzat dels drets de ciutadania de les persones LGTB.

La petonejada de denúncia contra l’expulsió de dues lesbianes de la cafeteria Store Cafè; ; l’ocupació de la Casa del llibre per demanar la retirada d’un llibre homòfob; la denúncia pública per assetjament homòfob al Casal tramuntana… són algunes de les accions col·lectives. La nostra acció individual és senzilla i quotidiana: mostrem-nos! La visibilitat és militància!