Aquesta tarda a Madrid, la FELGTB -Federación Estatal de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales- ha premiat la plataforma LGTB.cat amb la Ploma 2015 pel seu activisme, aportacions i pressió en el procés i aprovació de la llei dels drets de les persones LGTB que el Parlament va aprovar fa sis mesos. El premi ha estat ex-aequo amb les entitats extremenyes que van impulsar una llei similar a Extremadura.

Eugeni Rodriguez, membre de LGTB.cat, expressa per IDEMTV la seva satisfacció.

Altres premiats han estat la pel·lícula Pride i el diari Marca, els programes televisius El Sexo Sentido i el Intermedio, així com Barack Obama i l’ex-Diputada d’Izquierda Unida Marisa Castro que va ser la primera en defensar el matrimoni igualitari, un reconeixement que es fa en el desè aniversari de la llei. Els Látigo 2015 sobre els dissenyadors Dolce & Gabbana per les seves declaracions LGTBfobes.

Des d’IDEMTV volem felicitar les entitats que formen LGTB.cat el seu treball constant per aconsseguir la llei i en el dia a dia de la comunitat LGTB així com pel reconeixement a la seva feina que representa, simbòlicament, aquesta ploma.