El voluntariat de les entitats LGTB té una gran varietat d’àmbits en els quals treballa. Un d’ells, un dels més populars, és l’esportiu, i a Catalunya s’ha organitzat principalment al voltant de Panteres Grogues que compta mab més de 750 socis i sòcies. Això converteix aquesta entitat en una de les més grans del moviment LGTB a Catalunya i fa que es necessiti d’una important estructura de persones voluntàries, més de 50, que s’hi dediquen de forma diària, i també treball remunerat: les i els entrenadors i personal administratiu.

 

 

En total hi ha més 25 activitats al llarg de l’any que coordinen prop de 50 persones voluntàries. Tot i la important inversió de temps que té el fet de ser voluntari o voluntària a una associació que desenvolupa un número d’activitats tan important, acaba compensant.

El Grup de Muntanya del Casal Lambda és l’altra entitat LGTB dedicada a l’activitat física a partir de l’organització periòdica d’excursions.
Tot i que el grup excursionista està obert a tothom, està especialment dedicat a les persones LGTB i membres del Casal Lambda.
Un associacionisme, l’esportiu, que no seria possible sense la contribució decisiu del voluntariat.

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

2661