The Chanclettes van estrenar Multi-medias, la seua primera obra al Cafè Teatre Llantiol, fa ja vint anys amb la qual van crear un nou gènere: el túrmix-playback. Es tracta d’una barreja de teatre, cabaret, humor i mala llet i playback amb música i coreografies. Elaboren els seus guions a partir de talls d’àudio de continguts audiovisuals procedents de mitjans de comunicació o de pel·lícules. Amb #Deputucool, que estarà durant tot el mes d’agost en la sala El Molino de Barcelona, The Chanclettees celebren el seu vinté aniversari.

 

 

L’espectacle també conté crítica política en un context com l’actual de crisi i canvi de model de país.

#Deputucool és un espectacle interactiu que fa participar molt al públic el contingut del qual és plenament nou, excepte el clip fet amb motiu d’“Envàs on vas” que forma part de l’obra. No es tracta, per tant, d’un recopilatori, com si que van fer al 15é aniversari. D’altra banda, l’elecció d’El Molino no és casual, es tracta d’un espai emblemàtic.

Josep Maria Portavella, membre fundador de The Chanclettes, té clars els motius pels quals s’ha d’anar a veure la seua obra que a cada funció declara exhaurides les entrades.