EDITORIAL

Comencem avui la segona temporada d’IDEMTV, aquest mitjà que heu anat coneixent des del 28 de juny del 2012. Un mitjà que vol recollir actualitat LGTB però no des d’una perspectiva d’urgència sinó de pluralitat, profunditat, visibilitat, reconeixement… Hem volgut fer xarxa en tot l’àmbit LGTB de Catalunya recolllint les diferents opinions, hem volgut fer d’IDEMTV un mitjà compartit, un mitjà per a tot el col·lectiu.

No és fàcil treballar des de la voluntarietat total però hem mostrat, un cop més, que la il·lusió i la militància LGTB són un esperó important. Ara volem seguir sent el vostre referent i crèixer, poder oferir-vos aquesta visió, pròpia i diversa, d’allò que esdevé, d’allò que els i les voluntàries, els i les militants, les persones del col·lectiu LGTB feu possible.

En els darrers anys, Catalunya ha esdevingut referent a nivell mundial per a les persones LGTB. Des d’IDEMTV volem formar part d’aquest referent i no deixar escapar les opinions, les imatges, les mobilitzacions, les festes… el que passa ha de poder ser recollit iha de ser visible. En moments en què la LGTBfòbia plana en alguns països, on les agressions esdevenen de forma qüotidiana; en moments en que els nostres drets es posen en dubte i es volen fer passes enrere… volem mostrar el nostre compromís periodístic.

Aquí teniu, la nova temporada d’IDEMTV, esperem que us vingui de gust tastar-la!