Barcelona acull entre el 8 i el 18 d’agost el Circuit Festival, l’esdeveniment de lleure vacacional destinat a públic LGTB més important de tota Europa. La capital catalana és una de les destinacions turístiques més importants de l’Estat espanyol, i també ho és del turisme LGTB. És una de les ciutats més visitades de la Mediterrània pel seu clima, per la seva cultura, per la seva història, pels seus monuments o la seva cuina, però també per la visibilitat que el col·lectiu LGTB ha assolit. El Circuit Festival s’ha consolidat amb només sis edicions i que es calcula que pot arribar a dur a Barcelona més de 70.000 turistes LGTB durant l’agost.

 

 

Entre les novetats més destacades, Circuit Festival centra els seus esforços d’aquest any en oferir noves opcions de lleure i arribar al màxim públic possible.

La festa emblema del Circuit és el Waterpark, a la Illa Fantasia, una celebració immensa on es barregen gais, lesbianes, transsexuals i heterosexuals, que aquest any tindrá répliques a diferents espais.

Un públic que ha evolucionat des de la primera edició de 2008 quan van assistir-hi prop de 30.000 persones fins les 70.000 de l’any passat, i que vol anar aproximant-se a la diversitat del col·lectiu LGTB. Un esdeveniment que, a més de visibilitat, aporta un llistat interminable d’històries personals.

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

2167