El Pride de Barcelona ocupa l’espai de forma molt visible. No es limita a la desfilada i festes de nit sinó que acull moltíssimes activitats. Dues de les ja tradicionals són el cross, la bicicletada i el Pride Kids.

La secció de running de Panteres Grogues col·labora en l’organització del cross de la diversitat que enguany ja ha celebrat la 2a edició. Panteres grogues també participa en l’organització de la V Bicicletada Popular de l’Orgull que recorre els carrers de Barcelona.

 

 

 

Al Village del Pride, multitud d’activitats, com aquestes, es desenvolupen durant els tres dies i les diferents entitats LGTB de Catalunya troben espai on exposar la seva tasca i donar-se a conèixer.

Una altra de les activitats tradicionals que es desenvolupen és el Pride Kids, organitzat amb la col·laboració de l’associació de Famílies Lesbianes i Gais, com ens explica Montse Mota coordinadora del Pride Kids i vicepresidenta de la FLG.

La festa de l’orgull és, doncs, també en el marc del Pride una festa de diversitat i acollida per a tots els col·lectius i una bona forma de fer-se visible més enllà dels tòpics.