Ja hem anat informant de l’evolució de la llei contra la LGTBfòbia reclamada per les entitats del col·lectiu.

Ahir en una reunió del Casal Lambda, Coordinadora LGTBI, FAGC, FLG i els diferents grups parlamentaris, es va pressionar per tal que la llei es portés a tràmit.

Fins ara, tal com va declarar ahir la consellera Munté a IDEMTV, i també va declarar la setmana passada davant del Consell Nacional LGTB, el govern aposta per un altre model de llei, més transversal i que no és específic del col·lectiu LGTB sinó que recull tot tipus de discriminacions.

En la reunió d’ahir al Parlament les entitats van voler que s’impulsés des del Parlament la llei feta des de fa 3 anys. Cal recordar que el compromís electoral de ERC, PSC, ICV i CUP va ser portar-la al Parlament mentre C’s i PP no impediran el debat. Cal seguir veient quina serà l’actitud d’aquests grups en la votació i quina serà la posició del Govern un cop presentada.

La setmana vinent us informarem molt més àmpliament

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

2882