Neus Munté és l’actual consellera de Benestar i Família, sota la que recauen les polítiques i el programa destinat al col·lectiu LGTB, així com a qui li pertoca impulsar una llei contra la LGTBfòbia. Vinculada durant anys al sindicat UGT, les entitats, i també les sectorials dels partits, li reconeixen sensibilitat sobre les reivindicacions del col·lectiu. Malgrat això, en el darrer plenari del Consell Nacional LGTB de Catalunya es van fer evidents les diferències entre la proposta del Govern per elaborar una llei genèrica contra la discriminació, que inclouria la que pateix el col·lectiu, i la llei específica contra la LGTBfòbia que reclama el moviment.

D’això i d’altres temes que ens afecten parlem amb la consellera.

 

 

 L’entrevista va ser realitzada just uns dies abans de la reunió del Consell Nacional LGTB de Catalunya.