EDITORIAL
 

Sota aquest títol, IDEMTV i La Independent organitzem una taula rodona per parlar de la visibilitat de les lesbianes als mitjans de comunicació.

La visibilitat L, a nivell social, és molt menor que la visibilitat G. Als mitjans de comunicació generalistes és, possiblement, molt menor. És un tema de gènere? O de mitjans de comunicació? De fet, als mitjans de comunicació la visibilitat LGTB és pura anècdota i, massa vegades, una visibilitat volgudament tòpica.

El proper 25 d’abril al Col·legi de Periodistes de Catalunya analitzarem la qüestió i parlarem amb altres mitjans de l’ambient: MasqueLes i In/Out radio. Mitjans de públic clarament L i amb els que construïm una xarxa de periodisme digital especialitzat.

Analitzar la visibilitat de les lesbianes , i del col·lectiu LGTB en general, és, també, un dels nostres objectius. Els mitjans LGTB naixem des d’aquesta voluntat i és la nostra clara aportació “militant”.

El proper 26 d’abril se celebra el dia de visibilitat lèsbica, un dia abans analitzarem les causes de la invisibilitat als mitjans. Visibilitzeu-vos!