L’Alliance Française de Sabadell ha presentat el cicle “SeXualitatS” d’enguany, que es desenvoluparà durant els mesos d’abril i maig. Es tracta d’un conjunt d’actes que reuneix diverses presentacions de llibres, cinema, música, seminaris a l’entorn la diversitat sexo-afectiva i que arrencarà amb una exposició que es podrà visitar fins al proper 17 de maig, dia internacional contra la LGTBfòbia.

El contingut de l’exposició, que es podrà visitar a la seu de l’Alliance Française mostrarà obres de Mariscal, pintures de Manuel Ustrell i fotografies cedides per Jordi Petit, entre altres, i compta. amb una sèrie de projeccions continues: un curtmetratge amb entrevistes a Pedro Almodóvar, Ventura Pons, Ocaña, Nazario i Carmen de Mairena, música de Yves Bohic (la música preferida per la comunitat LGTB de 1930 a 1980) i un muntatge audiovisual de l’obra feminista de Fina Miralles, “Standard”. Cada visitant rebrà gratuïtament el llibre “Pierre Seel, deportado homosexual”.

L’objectiu recaudatori d’aquesta programació sense ànim de lucre, es centrarà en la producció i difusió d’un RAP jove en DVD contra la homofòbia i la transfòbia.

Durant els mesos d’abril i maig es portaran a terme els actes que estan organitzats per l’Alliance Française de Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona i compta amb el suport i adhesió de diferents editorials, fundacions i entitats de l’àmbit feminista i LGTB.

L’acte central serà el 17 de maig en commemoració del dia mundial contra la LGTBfòbia amb un acte institucional en el que es presentarà documentació d’anàlisi i prevenció de l’homofòbia i la transfòbia en l’àmbit dels adolescents i jovent. La presentació serà a càrrec del Defensor del Poble Basc, l’Ararteko, Íñigo Lamarca. En el mateix acte es presentarà el RAP jove contra l’homofòbia i la transfòbia.

Articles semblants

lgtb terrassa idemtv

2591