Paco i Manolo són dos professionals de la fotografia que porten més de 15 anys fen retrats a persones tan de gent coneguda, com ara estrelles de la música, com de gent anònima. Han treballat la sensualitat masculina al llarg de la seua carrera i Kink, una revista fotogràfica semestral que ja va pel seu número 18, n’és un dels espais que s’ha dedicat a aquesta temàtica de forma específica. Ja havien treballat un concepte similar en “Common People” en la qual s’apropaven a la realitat qüotidiana i reflectien nus de gent corrent amb una mirada voyeur i intimista en un ambient urbà. kink inclou una important presència de la natura i compta amb la participació de fotògrafs col·laboradors. Els seus referents els trobem en fanzines queers, de fet hi col·labora un dels grans referents d’aquesta subcultura Bruce La Bruce, i defensen la sexualitat i la sensualitat més enllà de l’hedonisme com a eina política.

 

 

La relació amb els models parteix sempre de la iniciativa dels mateixos, la qual cosa facilita la seua tasca, però sempre hi ha una part de creació de sensació d’intimitat. Tot i això el límit el marca el fotografiat.

Reivindiquen la seua independència com a creadors, cosa que els ha dut a editar i publicar Kink sense el suport de cap editorial. Una autonomia que ha ocasionat que siguen censurats en diferents plataformes online, però també en diferents revistes i editorials. Denuncien que encara hi ha masclisme i homofòbia en el món de la fotografia i critiquen que la sensualitat masculina siga automàticament atribuïda a l’homosexualitat.