El grup Brot Bord va protagontizar el passat dissabte dia 2 de març una petonejada popular i una concentració de protesta davant del Corte Inglés que en el seu catàleg per internet de llibres manté, malgrat les protestes, el títols “Cómo prevenir la homosexualidad. Los hijos y la confusión de género” y “quiero dejar de ser homosexual” de Joseph Nicolosi.

Aquests llibres no són fruit de la casualitat, sinó que sorgeixen d’un moviment anti-gai als estats units que afirma que l’homosexualitat és una malaltia que volen “curar” i “prevenir”, quan les principals autoritats sanitàries mundials rebutgen clarament aquesta possibilitat. El crit més escoltat va ser “L’homofòbia és la malaltia”.

 

 

 

També reclamen el compromís que no es vendran mai més llibres LGTBfòbics.
A Internet una iniciativa pública a Change.org denunciava aquest fet i en demanava la retirada. A hores d’ara ha recollit 5.500 signatures. A Catalunya l’Observatori contra l’Homofóbia ha remés a la Fiscalia de delictes d’odi la documentació sobre el cas perquè valore la situació i en prega les mesures que crega oportunes.