El Sant Pare de l’Església Catòlica, Benet XVI, ha tornat a repudiar, en el seu missatge de Nadal als funcionaris del Vaticà del passat 21 de desembre, els matrimonis entre persones del mateix sexe. La creixent extensió d’aquest dret confirmada a l’Estat espanyol, imminent a Uruguai i anunciada als EUA i a França està conseguint redoblar la LGTBfòbia del Vaticà que no perd l’ocasió per atacar el símbol de l’avanç dels drets de les persones LGTB com ara el matrimoni entre persones dels mateix sexe. El matrimoni entre gais o entre lesbianes està a les agendes polítiques de cada cop més països tant en el continent europeu com l’americà i sembla que això no és del gust de la jerarquia catòlica ni espanyola ni vaticana. El Papa considera que s’estan atacant els fonaments de la família per canviar el que afirma que és la seva “veritable” estructura i que es produiran efectes negatius en els fills. En la mateixa Itàlia, l’activista LGTB, Franco Grillini, va qualificar les paraules de Benet XVI de “gran tonteria” i va ressaltar que allà on és legal el matrimoni entre persones del mateix sexe, no s’ha produït cap dels presumptes efectes negatius que descriu el líder religiós catòlic.

Més informació

Les “injustícies” de l’Església Catòlica