En el marc de la secció d’entrevistes a portaveus d’entitats LGTB, parlem avui a Joaquim Roqueta, president de Gais Positius i secretari general de la Coordinadora LGTB, que va nàixer el 1986. La Coordinadora LGTB de Catalunya és el paraigua de diverses entitats: l’Associació d’homosexuals, bisexuals i transsexuals immigrants (ACATHI), l’Associació Cristiana de Gais i Lesbianes (ACGIL), Discapacitats gais, Diversitat i discapacitat, l’Espai per la Informació LGTB- Ens entenem, Gais Positius, Grup d’Amics Gais, el Grup Jove, el grup Lescat (Lesbianes a Catalunya) i Pandora que desenvolupa el seu treball en l’àmbit de l’educació i la igualtat home-dona.

Roqueta aposta per la unitat d’acció del moviment LGTB a partir de plataformes que sumin esforços i sensibilitats per abordar els reptes pendents, entre ells la llei contra l’homofòbia.