“Més drets!! Menys retallades!! Menys excuses!” aquest va ser el crit final del manifest del Dia Internacional de lluita contra la SIDA que va ser llegit a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el passat dissabte 1 de desembre.

El manifest és fruit de l’acord entre les diferents entitats del Comitè 1 de desembre que acull a totes les entitats catalanes d’atenció i prevenció del VIH-SIDA. En el mateix es recull que les retallades en prevenció pot fer repuntar les noves infeccions.

 

 

L’ajuntament de Barcelona també s’ha implicat com a amb el Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA tal i com ens ha explicat Cristina Iniesta, delegada de salut de l’Ajuntament de Barcelona.

Finalment, una pedalada solidària ha estat una altra activitat lúdica que s’ha realitzat en suport per al Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA per donar-li visibilitat i conscienciar sobre la prevenció.

Manifest íntegre llegit per l’actriu Mònica Van Campen: