L’associació de Famílies Lesbianes i Gais ha celebrat una assemblea extraordinària per renovar la seva junta rectora. S’obre un nou període de renovació després de 7 anys de creixement de l’entitat que ha tingut reptes importants a nivell social i que ha ampliat la seva base i presència al moviment LGTB. Elisabet ha estat la presidenta d’aquesta junta sortint.

A banda del context social, legal i polític que les famílies LGTB han viscut els darrers anys la FLG també ha sabut liderar importants projectes que han situat l’associació i el moviment LGTB català en el centre de referència de les propostes a nivell europeu.

 

 

L’assemblea, celebrada el dia 10 al Casal Lambda, ha tingut una assistència important i la nova junta ha estat elegida per unanimitat, essent la junta que més vots a rebut des de la creació de l’entitat. Cal destacar que hi hagut un gran nombre de vots delegats que han doblat el de persones assistents.

La nova junta està liderada per Katy Pallàs, també presidenta de la NELFA la xarxa Europea de families LGTB, i formada, també, per: Vicent Borràs, com a vicepresident, Montserrat Mota, com a secretària i Manel de la Rosa, com a tresorer (l’únic membre de la junta que repeteix el càrrec)

Els reptes de la nova junta no es limiten a la pròpia entitat sinó que són conscients de la necessitat de seguir avançant a nivell social i seguir sent un referent a Europa i al món

La FLG, sens dubte ha visibilitzat molt les famílies LGTB i els drets reconeguts han anat avançant, la voluntat de la nova junta és seguir aquesta tasca.