La companyia de Jim Henson, el creador dels Muppets, va decidir trencar el seu contracte amb la cadena nord-americana de restaurants Chick-fil-A perquè l’amo va fer declaracions contra el matrimoni entre persones del mateix sexe.
 
“Som una empresa familiar, dirigida a les famílies i estem casats amb les nostres primeres esposes”, va ser el que va dir Dan Cathy-el líder de Chick-fil-A-que també va recolzar organitzacions homòfobes.
 
I després de la ruptura entre la cadena de restaurants i els Muppets, les marionetes van ser l’objectiu d’un pastor evangèlic que va criticar la seva actitud de trencar el contracte.
 
En el seu programa de ràdio, el pastor nord-americà Kevin Swanson va assegurar que la Granota Gustavo seguia “el camí de la sodomia” amb la seva “amigueta” la porqueta Peggy i que per això haurien de ser condemnats a mort, segons informa el diari Huffington Post.
 
A més, uns dels seus col · laboradors va posar en dubte la sexualitat del personatge principal dels Muppets: “Gustavo no està tan interessat en la porqueta Peggy, potser està interessat en una altra granota.”
 
Des de la companyia del mort Jim Henson, li van respondre a Swanson: “Durant més de 50 anys, aquesta companyia ha donat suport a la diversitat i la integració i hem notificat a Chick-fil-A que no desitgem seguir relacionats amb això.”
 
Fins i tot, van revelar que els guanys de la relació comercial amb Chick-fil-A es destinaran a Aliança de Gais i Lesbianes contra la Difamació (GLAAD)