Com cada any, els / les voluntaris / es de Stop Sida seran presents en els espais d’oci i trobada gai de la província de Barcelona repartint materials per a la prevenció del VIH. A més els materials de prevenció que edita stop sida seguiran presents en 45 locals de Barcelona.

Stop Sida participarà en 12 de les 13 festes que organitza el Circuit Festival del 2 al 12 d’agost, que atreu a milers d’homes gais i bisexuals a la ciutat de Barcelona. Aquest any a més, i per primera vegada, es realitzarà un Col · loqui / debat conjuntament amb l’empresa Matinée Group, on analitzarem amb convidats de primer nivell les “Conseqüències dels Retalls Sanitaris a la Comunitat Gai”.

Stop Sida i Circuit Festival repartiran milers de kits especialment dissenyats per aquest esdeveniment, que compten amb preservatiu + lubricant hidrosoluble, informació sobre l’ús del condó, sobre reducció de danys en el consum de GHB, i informació de contacte de l’entitat. També es repartiran 1.200 kits femenins.