“La cadena NBC està utilitzant un mitjà públic per sotmetre a les famílies a la decadència de la moral i els valors, i la santedat del matrimoni en un intent de redefinir el matrimoni. Aquestes coses són perjudicials per a la nostra societat i aquesta sèrie provoca mal a la nostra cultura.”

Així comença el text que es troba a la pàgina web de One Million Moms, una associació nord-americana que afirma defensar “els valors i interessos de les mares i de les famílies davant de la ‘escombraries’ que ofereixen els mitjans de comunicació actualment”.

 

 

Aquesta associació ha decidit posar el seu punt de mira sobre ‘The New Normal’, la sèrie de Ryan Murphy (‘Glee’, ‘American Horror Story’) que narra la història d’una parella de gais (Justin Bartha i Andrew Rannels) que decideix recórrer a un ventre de lloguer (Geòrgia King) per poder formar una família.

Per això, l’associació crida al boicot de ‘The New Normal’ posant com a exemple l’èxit obtingut l’any passat amb ‘The Playboy Club’, també de NBC, que va ser cancel·lada amb només tres episodis “per falta d’anunciants”, segons la mateixa associació.

Font: Formulatv