Els Jocs Olímpics de Londres donaran la benviguda també al Pride House 2012, un lloc gai-friendly on relaxar-se, aprendre, compartir juntament amb dotzenes d’esportistes. Estarà obert del 3 al 7 d’agosta al CA House a Limehouse Basin.

El Pride House 2012 preten celebrar el món de l’esport sense exclusions: es podran veure en pantalles les competicions dels Jocs Olímpics i discutir temes rellevants en el món de l’esport LGTB. També hi haurà música en viu, exposicions i video projeccions, així com un programa associat d’esports.

Lluitar contra l’homofòbia a través de l’esport és una eina molt eficaç per aconseguir igualtat en tots els terrenys. Grups d’esportistes LGTB com els Panteres Grogues aconsegueixen agrupar esportistes sociabilitzant i visibilitzant la seva condició sexual en el món de l’esport, un dels més homòfobs.

Podreu trobar més informació a:
pridesports.org.uk
pridehouse2012.org
facebook.com/pridehouse2012
panteresgrogues.cat