Google sempre ha estat una de les empreses més gay-friendly del món, avançant-se en polítiques d’igualtat entre els seus treballadors. Ara, ha decidit anar més enllà i utilitzar la seva influència a la xarxa per conscienciar sobre la necessitat que tothom pugui casar-se amb qui vulgui, sense importar la sexualitat.

L’empresa Google acaba d’anunciar la campanya ‘Legalize Love’ que ha començat centrant-se en Polònia i Singapur, dos països que compleixen les condicions de Google per a aquesta campanya: ser un país on tinguin oficines i la cultura sigui principalment homofòbiques i fins i tot amb lleis anti gais. Tal com diu Mark Palmer-Edgecumbe, “volem que els nostres treballadors, gais, lesbianes o transgènere, tinguin la mateixa experiència social fora de l’oficina tal com la tenen dins. Per descomptat és una cosa molt ambiciós”. Aquesta campanya inclourà partnerships amb empreses en diversos àmbits per fer arribar el missatge al màxim nombre de persones.

Ja el passat dia de Sant Valentí, aquesta empresa va llançar un Google Doodle (animació que fa el buscador en dies assenyalats) amb una imatge amb totes les opcions sexuals.