EDITORIAL

Com ja haureu vist els darrers dies a IDEMTV obrim nova secció “Llibres de l’armari”, una secció que vol visibilitzar les autores i autors LGTB així com els llibres: relats, poesia, novel·la, assaig… que ens acosti a la realitat o la ficció LGTB. Creiem que el compromís es mostra en expressions diverses i una d’elles és la literatura. No és fàcil escriure allò que ens passa, allò que desitgem o allò que volem, sigui realitat o ficció.

També volem destacar el compromís de les editorials. Les petites editorials que aposten per seguir publicant nous autors i autores, dirigits a un públic mai no prou ampli com per fer un gran negoci. El col·lectiu LGTB som diana per a fer negoci, però hi ha negocis que, en si mateixos, són una aposta militant i aquest és el negoci de la cultura.

Així, estrenem una secció netament cultural i l’estrenem amb llums i catifa vermella: sortejarem els llibres dels que parlem. Això serà possible gràcies a la col·laboració de les diferents editorials que faran donació d’alguns exemplars.
Esperem que sigui una secció que us enganxi. Esperem que sigui un referent immediat per a les lectures d’estiu. Esperem que sigui un referent cultural per al col·lectiu LGTB i que, per fi, puguem treure tots els autors i autores i els llibres de l’armari on algú els va fer tancar.