EDITORIAL

Moltes cançons i pel·lícules ens han parlat de vides caòtiques, de desori, de descontrol… l’estiu sembla un moment que hi convida, malgrat la calor. El col·lectiu LGTB té un munt de cites lúdiques, ofertes i, com tothom un llistat enorme de desitjos i tasques pendents.

IDEMTV us hem anat informant d’algunes i aquesta setmana us posarem més coses a la llista i, alhora, ens afegirem al ritme estiuenc i baixarem la persiana durant el mes d’agost. Un mes que ens servirà per ordenar-nos, oferir noves ofertes i anar millorant tot el que us oferim.

Nosaltres també necessitem vacances però no ens en anem, tornem a obrir el proper 16 de setembre i durant el mes d’agost al web podreu seguir trobant tot el que hem anat elaborant, us recomanem moltes de les entrevistes i reportatges de fons, us poden ser útils i donar-vos idees. Refrescar la informació donada a l’agost pot ser un bon exercici etiuenc.

Bon estiu!