Després que el president dels Estats Units, Barack Obama, va declarar públicament que recolzava el matrimoni homosexual, diversos simpatitzants del mandatari van llançar una nova campanya en suport a la igualtat sexual anomenada Legalize Love.

Aquesta nova campanya va començar com una pàgina d’internet fer uns dies (http://legalizelove.com), que mostra de manera molt transparent la seva postura davant les pròximes eleccions presidencials als Estats Units. Prenent com a suport els comentaris donats pel president Barack Obama, Legalize Love diu en la seva biografia, “nosaltres considerem que les properes eleccions són la nostra oportunitat per donar suport al matrimoni gai als Estats Units. Tenir un president que creu en els drets humans és una oportunitat per canviar les lleis -i cors- de diverses seccions del nostre país. Aprofitem aquest moment. Fem història “.

Encara que no estan lligats amb la creixent campanya d’Obama per a les properes eleccions presidencials que es portaran a terme al novembre, aquest grup utilitza els coneguts símbols de la seva campanya (com la O acolorida, o l’ús de blanc i negre en contrast amb els colors de la campanya) per al disseny en general d’aquesta organització.

Ara el grup va llançar un nou vídeo viral que presenta diverses declaracions del mandatari al voltant del tema del matrimoni gai, en conjunt amb diversos clips de parelles que van patir l’esmentat. En finalitzar, el vídeo declara que ciutadans que sentin el mateix al voltant d’aquest tema han unir-se a aquest moviment.